Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder
Aktiva (65)
Färskfoder (51)
Light-foder (435)
Mindre hundar (317)
Senior (222)
Steriliserad eller Kastrerad (27)
Stora hundar (234)
Valp (550)
Vuxen (763)

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker
Anka (30)
Fläsk (17)
Hjort (31)
Kalkon (56)
Kanin (10)
Kyckling (202)
Lamm (154)
Lax (53)
Nötkött (10)
Ren (27)
Vilt (4)
Älg (1)

Sök efter hundfoder

Du kan välja att göra sökningen på två sätt:
  1. Skriv in text och sök tryck på "sök på text"
  2. Bocka i dom val du är intresserad av och tryck på "sök"
Nedan finner du populära foder just nu:

Eukanuba Rottweiler

Eukanuba Rottweiler
Eukanuba Rottweiler är ett hundfoder som är speciellt utvecklat för att passa hundrasen Rottweiler. Fodret innehåller högkvalitativa lättsmälta proteiner som gynnar hundens matsmältning samt omega 3 och omega 6 för att bibehålla din rottweilers fina päls. Eukanuba's foder för rotteiler passar även liknande hundraser med samma näringsbehov, som exempelvis Cane Corso eller Dogue de Bordeaux. Fodret innhåller kyckling lamm och ägg som primära proteinkällor.

Sök denna varan

James Wellbeloved Lamb Rice Adult

James Wellbeloved Lamb Rice Adult
James Wellbeloved Lamb & Rice Adult är ett hundfoder med lamm som sin huvudsakliga proteinkälla. Fodret är lättsmällt och passar utmärkt för hundar med känslig mage. Detta hundfoder innehåller inte vanligt allergiframkallande ämnen som gluten, mejeriprodukter eller nötkött. James Wellbeloved Lamb & Rice Adult är ett hundfoder som passar perfekt till hundar med överkänslighet och allergier. Utfodring av lamm och ris har länge vart ett sätt att undvika irritationer och lugna en orolig matsmältning.

Sök denna varan

Royal-Canin-Chihuahua.jpg

Royal Canin Chihuahua
Royal Canin Chihuahua är ett hundfoder som är utvecklat för chihuahua och liknande hundraser. Hundfodret ökar aptiten hos hundraser som kan vara extra kräsna med foderval. Royal Canin Chihuahua har sammansatta naturliga smaker och har en optimal form på fodret. Fodret är även anpassat för känsliga tänder och innehåller flera viktiga mineraler. Den naturliga smaksammansättningen minskar även lukten och mängden av hundens avföringen och lukt.

Sök denna varan