Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker

Royal Canin

Royal Canin är ett hundfodermärke som funnits i mer än 40 år. Deras filosofi är att producera hundfoder med kunnande och omtanke. De har ett stort kunnande ifrån kontinuerlig forskning med omtanke till hundars olika unika kostbehov.
Tre populära produkter ifrån Royal Canin just nu är bland annat:

  • Royal Canin mini junior
  • Royal Canin maxi light
  • Royal Canin medium adult

Royal Canin mini junior

Royal Canin mini junior
Ett hundfoder för valpar och yngre hundar som väger under 10 kg i vuxen ålder. Användning upp till 10 månader. Dess unika sammansättning är snällt mot mage och tarm och förhindrar början till tandsten. Hundfodret innehåller andra viktiga ämnen som optimerar rätt tillväxt hos den unga hunden och stärker motståndskraften mot infektioner.

Jämför denna varan

Royal Canin maxi light

Royal Canin maxi light
Ett hundfoder från Royal Canin som är anpassat för överviktiga hundar mellan 24-44 kg och som är över 15 månaders ålder. Volymen är likvärdig normalt hundfoder men med 30% mindre energi vilket ger en viktminskning. Innehåller högre mängd protein för att bevara muskler och bibehålla sunda leder.

Jämför denna varan

Royal Canin medium adult

Royal Canin medium adult
Ett hundfoder från Royal Canin för hundar i vuxen ålder 1-7 år med en vikt mellan 11-25 kg. Hundfodret hjälper medelstora hundar att ha en jämn vikt. Innehåller viktiga ämnen för att ge fin päls och har även tillägg av fibrer för att ge en snäll mage.

Jämför denna varan

Länk till Royal Canin