Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker

Purina

Purina är ett hundfodermärke som funnits i mer än 80 år. Deras filosofi är att med stort engagemang hjälpa hundar och deras ägare till ett bättre liv tillsammans. Med hjälp av vetenskap och lång erfarenhet erbjuder de ett stort utbud av hundfoder anpassat efter olika hundars behov.
De tre populäraste produkterna ifrån Purina just nu är bland annat

  • Pro Plan Purina Adult Digestion
  • Pro Plan Purina Adult Original
  • Pro Plan Purina Sterilised

Pro Plan Purina Adult Digestion

Pro Plan Purina Adult Digestion
Ett hundfoder tänkt för den känsliga hunden. Den ger ett försvar för mag- tarmsystemet. Dess milda ingredienser hjälper hunden att vidhålla en naturlig tarmflora och ger en fulländad näringsrik kost.

Jämför denna varan

Pro Plan Purina Adult Original

Pro Plan Purina Vuxen
Pro Plan Purina Adult Original är ett foder som ger ett fulländat näringsintag och försvar för hundar i vuxen ålder. Fodret hjälper din hund att bevara immunförsvaret, ger bättre mag- tarmsystem och bättre päls/skinn. Innehåller ämnen som ger din hund bättre motståndskraft tillsammans med ett balanserat intag av protein, fett och kolhydrater.

Jämför denna varan

Pro Plan Purina Sterilised

Pro Plan Purina Steriliserad
Är ett hundfoder som passar hundar som är sterila eller kastrerade. Vid kastrering förändras din hunds kostbehov. Specialister har utformat fodret för att minska hungern, förbättrar hormonbalansen och ge en energibalans. Innehåller protein, kolhydrater och kostfibrer.

Jämför denna varan

Länk till Purina