Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker

James Wellbeloved

James Wellbeloved är ett hundfodermärke som funnits sedan 1993. Deras filosofi är att utveckla mat som är snällt för hunden. De utesluter helt de ämnen som ger hundar olika allergier och magproblem. De arbetar för att utveckla naturligt nyttigt hundfoder. De tre populäraste produkterna ifrån James Wellbeloved just nu är bland annat:

  • James Wellbeloved Duck and Rice Puppy
  • James Wellbeloved Lamb and Rice Senior
  • James Wellbeloved Lamb and Vegetable Adult

James Wellbeloved Duck and Rice Puppy

james-wellbeloved-anka-ris-valp
Ett hundfoder från James Wellbeloved som innehåller rikligt med protein och lämpar sig till valpar i ålder tre veckor och uppåt men också till fullvuxna hundar som har behov av mer protein. Proteinet kommer ifrån anka vilket har visats vara det som lämpar sig bra för annars proteinkänsliga hundar. Valpen får allt det den behöver näringsmässigt för att växa rätt och innehåller inte allergiämnen såsom mjölkprodukter, kokött och veteprodukter (gluten).

Jämför denna varan

James Wellbeloved Lamb and Rice Senior

james-wellbeloved-lamm-ris-valp
Ett hundfoder från James Wellbeloved som är utvecklat för äldre hundar. Proteinet kommer ifrån lamm vilket har visats vara det som lämpar sig bra för annars proteinkänsliga hundar. Detta foder ger äldre hundar allt det dom behöver och innehåller inte allergiämnen såsom mjölkprodukter, kokött och veteprodukter (gluten)

Jämför denna varan

James Wellbeloved Lamb and Vegetable Adult

james-wellbeloved-lamm-ris-vuxen
Ett kvalitetsfoder som är baserat på lamm och som bearbetas lättare av hundens mage och tarm. Proteinet kommer ifrån lamm vilket har visats vara det som lämpar sig bra för annars proteinkänsliga hundar. Hundfodret innehåller inte allergiämnen såsom mjölkprodukter, kokött och veteprodukter (gluten)

Jämför denna varan

Länk till James Wellbeloved