Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker

Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition är ett hundfodermärke som funnits i snart 35 år och startades av en veterinär. Deras filosofi är att lyfta fram och utveckla det unika förhållandet mellan människan och hunden genom att erbjuda bästa möjliga näring till hunden i form av deras speciella hundfoder. Hill's erbjuder olika typer av hundfoder av den bästa kvalitet som är utvecklat och prövad genom vetenskapliga metoder.
De tre populäraste produkterna ifrån Hill´s just nu är bland annat:

  • Hill's Science Plan Senior Light Mini
  • Hill's Science Plan Adult Performance
  • Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach

Hill's Science Plan Senior Light Mini

Hill's Science Plan mest populära hundfoder
Ett hundfoder utvecklat av Hill's för små hundar som är äldre och behöver kontroll av sin vikt. Hundfodret har mindre energi och fett men mer av kostfibrer och ger en bra mättnadskänsla. Innehåller ämnen som är bra för att kunna bibehålla muskler och god rörlighet i leder.

Jämför denna varan

Hill's Science Plan Adult Performance

Hill's Science Plan andra populära hundfoder
Ett hundfoder från Hill's för hundar i vuxen ålder över 1 år och som har en högre grad av aktivitet. Kan ges till arbetshundar eller de med extra behov av energi. Innehåller vitaminer, proteiner och fett och ger hunden ett fullständigt näringsintag.

Jämför denna varan

Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach

Hill's Science Plan andra populära hundfoder
Är ett hundfoder framtaget av Hill's för att ge hunden ett bättre mag- tarmsystem. Hundfodret hjälper hunden att kunna bibehålla muskler och har ett innehåll av vitaminer, snälla proteiner och kostfibrer

Jämför denna varan

Länk till Hill’s Pet Nutrition