Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker

Eukanuba

Eukanuba är ett hundfodermärke som funnits i över 60 år. Deras filosofi är att hundar är köttätare och ska därför äta kött. De har haft en konstant forskning i vad som är bra för hunden och det utvecklas hela tiden nya förbättrade produkter.
De tre popluläraste produkterna ifrån Eukanuba just nu är bland annat:

  • Eukanuba Everyday Large
  • Eukanuba Adult Large
  • Eukanuba Puppy & Junior Large

Eukanuba Everyday Large

Eukanuba Everyday Large
Ett hundfoder från Eukanuba som är anpassat för större hundraser. Innehåller rätt mängd kolhydrater och fett som behövs för en aktiv hund men också FlexMobility som ger förbättring av leder.

Jämför denna varan

Eukanuba Adult Large

Eukanuba Adult Large
Ett populärt hundfoder från Eukanaba som passar främst för större hundraser. Innehåller rätt mängd kolhydrater, protein och fett som behövs för en aktiv och normalviktig hund i åldrar 1-6 år. Genom reducering av fett minskas eventuell vikt som kan belasta leder. Utformningen på hundfodret gör att hunden tuggar mer och får med detta en reducering av eventuell tandsten. Innehåller också vitaminer och mineraler för att bibehålla hundens väl och ve.

Jämför denna varan

Eukanuba Puppy & Junior Large

Eukanuba Puppy and Junior Large
Ett hundfoder från Eukanuba som passar till valpar av större hundras. Innehåller rätt mängd av kalcium, protein och näring för att valpen skall växa optimalt. Hundfodret innehåller andra viktiga ämnen som optimerar hjärnans progress, förbättring av leder och ger en fin päls och hud.

Jämför denna varan

Länk till Eukanuba