Utvalda butiker

Välj val

Fodertyp
Alla typer av foder

Varumärke


Rasfoder


Smak
Alla Smaker

Bozita

Bozita, även kallat Lantmännen Doggy, är ett hundfodermärke med svenskt ursprung som funnits sedan 1900-talets början. Deras filosofi är att producera hundfoder gjorda på en stor andel svenska råvaror. En av anledningen är att Sverige har en relativt liten mängd kemikalier i jordbruket jämfört med många andra länder.
De tre populäraste produkterna ifrån Bozita just nu är bland annat:

  • Bozita Robur Maintenance
  • Bozita Robur Maintenance Mini
  • Bozita Robur Light and Sensitive

Bozita Robur Maintenance

Bozita Robur Maintenance
Är ett hundfoder för hundar i yngre och vuxen ålder som är medel till hög i sin nivå av aktivitet. Innehåller inget vete men har ett specialproducerat havre. Hundfodret har de vitaminer och mineraler som behövs till din hund och andra ämnen som ger din hund sund päls och frisk hud. Ger också en bra mag- tarmsystem för hunden.

Jämför denna varan

Bozita Robur Maintenance Mini

Bozita Maintenance Mini
Bozita Robur Maintenance Mini är framförallt ett hundfoder som passar yngre hundar men som även kan ges till vuxna hundar av små till medelstor ras. Hunden skall ha medel till hög grad av aktivitet för att fodret skall vara lämpligt. Matbitarna är också formade för mindre hundar. Hundfodret har de vitaminer, mineraler och andra ämnen som ger din hund fin päls och god hälsa. Fodret bidrar också till ett sundare mag- tarmsystem.

Jämför denna varan

Bozita Robur Light and Sensitive

Bozita Light Sensitive
Är ett hundfoder för de hundar som är inaktiva, överviktiga eller gamla. Innehåller mindre mängd energi och fett men har de viktiga vitaminer och mineraler en hund behöver. Innehåller inget vete men har ett specialproducerat havre. Hundfodret är även anpassat för att ge hunden en fin päls.

Jämför denna varan

Länk till Bozita