hundblogg
facebook
En blogg om hundliv.
Instagram
Senaste

Stenkoll

hund i soffa
Som valp var Benji pigg, glad och nyfiken. Precis som vilken valp som helst. Han är ungefär likadan idag; bara lite mer bildad och världsvan, med en förståndigare blick och ett större vokabulär, och han kan lyfta på benet för att kissa.

nyfiken hund
Det här med nyfikenhet, tycker jag är både sunt och bra så det har jag av förståeliga skäl då uppmuntrat. Jag vet inte hur mycket som är han och hur mycket som är jag men idag är han iallafall killen med koll. Det är inte mycket som undgår hans blick eller hörsel och han vill undersöka allt. Näsan är det inget större fel på heller, han har bara lite bråttom ibland. Vi fångade förresten nästan en av kvarterets råttor härom morgonen som hade oturen att våga sig ut precis när vi gick förbi. Nästa gång tar vi hen! ;) Nej då, inte om jag kan hjälpa det (Benji hade däremot blivit helnöjd) men ska man prioritera så hellre jaga råttor än katter. Det är också bättre för umgängeslivet då vi i dagsläget är välkomna till hem med katt... Men tillbaka till ämnet och lite bildbevis:

min hund bakar
Koll på brödbaket (surdegsknäcke)

hundtidning
Koll på gästerna 1

hund leker med katt
Koll på gästerna 2
Suddigt runt svansen för svansen går aldrig så fort som när han träffar en katt. Han älskar verkligen katter, vill nospussas och busa med dem och tycker det är mys när de stryker sig mot honom. Ibland undrar jag om han tror att han är katt som han beter sig. Tyvärr är inte kärleken alltid besvarad, kanske bara 2 ggr av 10 men hoppet är ju som bekant det sista som dör.

Benji och taco
Styr upp tacosöndagen
Tur för mig, hade nog aldrig fixat det själv.

hund åker spårvagn
Åker spårvagnen åt rätt håll, skulle vi inte svängt höger förra?

tvättmaskin och benji
Tvätta, ett nödvändigt ont

hund och symaskin
Lätt sviktande fokus vid sömnaden dock, kan bero på att det var dags att sy knapphål.

gransamverkan mot brott
Grannsamverkan mot brott

//Jessica & Benji