hundblogg

Tårta till hund - Eget hundfoder

facebook
En blogg om hundliv.
Instagram
Senaste

Benji 3 år!

hundtårta
Woho! Benji 3 år! Saft och ballonger! Nu är han stor. Det tycker iallafall Benji. Eller, han tyckte att han var ordentligt stor för typ redan ett halvår sedan. Störst, bäst, starkast och stiligast; på ett master of the universe-, there can be only one-kinda way. Med en självklarhet som att himlen är blå och gräset grönt. Det spelar ingen roll vilket namn man ropar (provade med Kristina härom dagen), eller nästan vem som ropar - självfallet ropar du på Benji. Finns det några andra hundar värda att ropa på liksom?? Och lät det inte som Benji så sa du förmodligen fel, du menade allt Benji. Me, me, meee. Jag har närt en narcissist med hybris vid min barm.
Brudar (vi pratar hundar nu alltså) är grejen. Umgås Benji med en tik i 30 sek eller mer, övergår hon per automatik i hans ägo, andra hanhundar göre sig icke besvär. Killar är annars ganska ointressanta och föranleder ett omedelbart behov av att kissa på något. Ja, om man nu skall generalisera litegrann.
För några få månader sen, träffade vi den första hunden i Benjis liv som han inte tyckte om. Lämpligt nog en stor och ståtlig dobermannhane à 45 kg och en av våra grannar. Ogillandet var högst ömsesidigt och för grannsämjans skull håller vi respektfullt avstånd.

Här kallar vi två gånger för tradition så födelsedagen firades traditionsenligt med favorittårtan - köttårta med blodsås typ. Urk. Rosa tårta med Bravo-fyllning, leverpastejfrosting och kyckling-strössel är också en beskrivning. En väldigt uppskattad tårta och variation till hans vanliga hundfoder. Försvinnande god, skulle man kunna säga. (Ha.Ha.Ha.)

Tre år... Ja, Jag tycker väl inte att han är så stor och tuff. När han fortfarande kan vara lite mörkrädd ibland, få stora skälvan av en fladdrande plastpåse utomhus eller prompt skall sova i mattes famn när han är trött och dagen varit lång. <3

//Jessica & Benji

Förra årets tårta blev lite snyggare.
hundtårta