hundblogg
facebook
En blogg om hundliv.
Instagram
Senaste

God Jul!

hund som har det bra
Har man som hund ett varmt och ombonat hem med goa bäddar och filtar att ligga på, en fylld matskål varje dag och kläder efter väder, får pälsvård och tandvård och veterinärvård vid behov samt diverse leksaker och godsaker så kan man med bara lite god vilja säga att det är som julafton varje dag. Det kan därför inte vara så lätt att komma på något att önska sig i julklapp

julklapp till hund

så i år har vi bestämt oss för att skänka en slant till AniCura Västra Djursjukhusets samarbete med Faktum och de hemlösas djur (inte bara hundar) i Göteborg.

hemlös hund Det finns sååå många svarta hål i (djur)världen att lägga sina bidrag i så det kan vara svårt att välja men hellre något hål än inget och i år blev det detta. Jag tycker att det känns som ett bra och käckt upplägg - att ge lite här och lite där till lite ditten och datten när man kan och vill (inte nödvändigtvis bara till jul) då det blir svårt att lösa ekonomiskt att vara månadsgivare till alla ändamål man finner behjärtansvärda. Beloppet är inte så viktigt som att man tänker på dem som har mindre och att man delar med sig. :)Eftersom det inte utesluter att man bryr sig om människor bara för att man bryr sig om djur, kärlek och omtanke är ju ingen förbrukningsvara utan det finns så det räcker och blir över, så skänker vi även en slant till Thade School Project. Ett projekt som jag fick nys om tack vare att två av mina vänner är engagerade i detta. En bergsby i Nepal som heter Thade behöver en skola och alla barn har ju rätt att gå i skolan.

God Jul!

//Jessica & Benji