hundblogg
facebook
En blogg om hundliv.
Instagram
Senaste

HöstigtTänkte denna gång dela med mig av lite höstbilder. Jag gillar ju hösten. Jag har förstått att många tycker det är mörkt och tråkigt nu, kan till viss del hålla med för mörkt är det ju men samtidigt väldigt mysigt. Eller hur? Vår plan här hemma är att hinna med en go långpromenad under de ljusa timmarna. Det blir en del hemmamyspyssel för mattes del så Benji tycker nog att jag är ganska tråkig. Jag har i alla fall kommit på ett nytt användningsområde för vår vidsträckta källare; passar väldigt bra att träna sök/leta i. Gömmer godisar lite varstans sen har han att göra. Kan säkert räkna in råttdoften som störmoment också. Benji är mycket förtjust i källaren, dels pga tvättiderna(?) och dels pga råttorna. Sökmomentet lär ju inte göra källaren mindre kul. Har hittills för övrigt inte sett någon råtta men Benji vet att de finns där.


Så här glad är en hund när den får springa omkring i skogen som en tok. En tröttnar aldrig. Fläcken på selen fick han när han tog en kurva i för hög hastighet och föll och plogade med bogen en sträcka.


En ekorre som borde komma ner, tycker Benji

O vad hände här då? Antingen har Benji blivit så helt galet snabb, eller så är det hanteringsfel eller så är kameran sur för att jag inte använt henne ordentligt på en tid.


Om jag får gissa, så gissar jag på det först- nämnda, eller möjligtvis det sistnämnda…Att springa som en tok, är det bästa han vet. På ´hopp o lek´ springer han iväg som en galning, han får sina 10 kg att låta som åska där han dundrar fram. Han hoppar och flyger över stock och sten. Vi passar alltid på att träna inkallning i samma veva, kan aldrig nötas för mycket, men för det mesta så kommer han tillbaka självmant efter en runda. Med precis samma entusiasm som han sprang iväg. För att få en godis, eller oftast bara för att pussas och kramas. Tror han är lite kär i mig, den där Benji. <3


Som sagt, han har alltid koll på matte.:)


Ett lövtäcke duger i väntan på ett snötäcke. Typ. :P


Ja, det här var lite höstbilder. Tycker att verkligheten är bäst så se till att ta er ut men hoppas ni gillar bilderna ändå.:)

På tal om ingenting, eller på tal om Benji, så himla spännande; jag har beställt ett DNA-test till honom. Nu kommer jag snart få reda på raserna i honom ner till tre generationer bakåt. Han är verkligen superterrier personlighetsmässigt men man vet ju aldrig, kanske är pappa schäfer eller boxer rent utav? Haha. Var kommer de långa benen ifrån..?

Tills vidare!

//Jessica & Benji